Döskallesmycken och andra trendsmycken

Döskallesmycken

Visst har du märkt att döskallesmycken blivit väldigt populärt? Döskallesmycket som symboliserar förändring, pånyttfödelse och att både våga kämpa och ge upp när det är dags för det. Döskallesmycket står också för kraft och styrka att övervinna sin rädsla. 

Kristallrummets döskallesmycken är förstås i olika ädelstenar, hängen eller berlocker. Vi har också döskallesmycken i form av armband och halsband. Vi har också döskallar i trä och ibland i ben, snidade i Indien eller Nepal. Trendsmycket

Trendiga döskallesmycken

 Se alla trendiga döskallesmycken

Trendsmycken

De smycken du bär är de böner du ber. Se till att de är äkta. Kristallrummets slogan vill stödja dig att bära smycken som stämmer emd din vision och din längtan i livet. Låt dina smycken vara ett steg på vägen att uppnå dina drömmars mål! Det är trendigt!

Trenden bland smycken och halsband är att hänga på sig en tofs med många hängsmycken och halsband på samma kedja. Den smyckestrenden är rolig och ger var och en möjlighet att kombinera sitt eget trendsmycke. Vill du ha mer kraft, kärlek, intution eller pengar i ditt liv? Häng då på dig smycken som passar för dina önskningar. Skapa ditt eget trendsmycke!

Trendsmycken säger vem du är

Här hittar du fler smycken och silverkedjor online