Smycken som gör gott, välgörenhetssmycken

Kristallrummets smycken för välgörenhet är smycken vi designar, tillverkar och producerar själva. För oss är det roligt att kunna bidraga till något som vi tycker är viktigt. Vi blir helt enkelt glada av att någon annan blir glad.

Vi har ett projekt tillsammans med Alla Kvinnors Hus på Svartensgatan i Stockholm och ett projekt tillsammans med Livsviktigt för Gammelskogens bevarande i Naturarvets regi. Vi hade även ett projekt för 13 Grandmothers som reste runt jordklotet och spred kunskap om andliga och helande traditioner från ursprungsbefolkningar från hela världen. Om det finns något projekt som du tycker passar oss och som vi borde stödja och skapa ett eller flera smycken till får du gärna höra av dig.

 

alla kvinnors hus välgörenhetssmyckenAlla Kvinnors Hus

"Alla Kvinnors Hus är en ideell och partipolitiskt obunden organisation med lång erfarenhet av att arbeta med våldsutsatta kvinnor, tjejer och deras barn. De arbetar också med förövare, som i de flesta fall är män. Alla Kvinnors Hus ger kostnadsfritt samtalsstöd, rådgivning och erbjuder skyddat boende. Dessutom verkar de för ökad kunskap och förändrade attityder genom information i skolor, till myndigheter, politiker, media med flera." Läs mer om Alla Kvinnors Hus här >>

2014 skänkte Kristallrummet ca 20 000 kr till Alla Kvinnors Hus tack var våra två smyckeskollektioner, hittills har vi sammanlagt skänkt ca 70 000 kr till Alla Kvinnors Hus. Vi har förstått att en del av pengarna har gått till Alla Kvinnors Hus barnverksamhet.

Skyddsänglar för Alla Kvinnors Hus

Vår serie "Skyddsänglar" består av berlocker, armband, halsband och örhängen tillverkade av sötvattenpärlor, silver och skyddsänglar av rosenkvarts, bergkristall och ametist. När du köper en berlock från serien Skyddsänglar, går 50 kronor oavkortat till Alla Kvinnors Hus och när du köper ett armband eller ett halsband med skyddsänglar går 75 kronor oavkortat till Alla Kvinnors Hus.