Hem » Kristaller efter intention » RIKEDOM » Rikedom, Intentionsarmband med silverpärlor
Rikedom, Intentionsarmband med silverpärlor Rikedom, Intentionsarmband med silverpärlor

Rikedom, Intentionsarmband med silverpärlor

Armband för rikedom med pyrit, aventurin & bergkristall

För upplevelsen av närvaro, tacksamhet och ansvarstagande omkring det materiella flödet i ditt livet. Närvaro för att kunna se verkligheten som den är, tacksamhet för det som finns just nu och ansvar för dina drömmar och din längtan.
    
Pärlor av pyrit, aventurin, bergkristall, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Vänligen observera att pärlorna i armbandet både kan vara släta och fasettslipade. Pyrit för lätthet, lekfullhet och enthusiasm kring pengar, aventurin för att känna jordens överflöd i hjärtat och göra rätt val, bergkristall för klarhet och för att höja din energi runt det materiella och inte vara låst i trista föreställningar.


Affirmation:
Jag är tacksam för all rikedom i mitt liv, jag har allt jag behöver för att ta nästa steg.
        
”I had no idea that being your authentic self could make me as rich as I. If I had, I’d have done it a lot earlier.”
- Oprah Winfrey

Tillverkning och design av Kristallrummet.

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Rikedom Intentionsarmband
Artnr: ARINKR3
420,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion