Hem » Halsband » Amazonit & Hematit, TRUTH SEEKER Tiny Devotions Mala
Amazonit & Hematit, TRUTH SEEKER Tiny Devotions Mala Amazonit & Hematit, TRUTH SEEKER Tiny Devotions Mala

Amazonit & Hematit, TRUTH SEEKER Tiny Devotions Mala

Sanningssökarens mala halsband av Katie Brauer

Hon är en gudinna, modig och bemyndigad. Hon upplever livet som ett episkt äventyr och skrider glad och villig fram genom okända landskap för att förverkliga sina drömmar och sina mål. Hon är en ledare vars hjärtas eld och nyfikenhet för livet inspirerar andra. Hon är en sanningssökare, hon lämnar ingen sten omvänd.

I samarbete med Katie Brauer har vi skapat Truth seeker Malan (sanningssökaren) för att inspirera dig att hitta din sanning och leva ditt syfte.

Amazonit är känd som sanningen och modets sten och stödjer gudinnan i hennes strävan. Var och en av oss har unika talanger och gåvor för att bidra till världen, och vi gör vårt bidrag genom att göra våra individuella drömmar - de som verkligen exsiterar och inspirerar oss - till verklighet.

Hematit är en kraft och jordningssten. I antiken användes hematit faktiskt som en spegel, att få syn på sig själv. Det sägs att den balanserar meridianerna genom hela kroppen och ger mentalt och andligt välbefinnande. Använd den för att stimulera ditt sinne, skydda, balansera och grunda dig själv i närvaro.

Mått:
Hängande längd: ca 43 cm

Sten typ | Mjuk Oval

Artikelbild:
Artikelnamn: TRUTH SEEKER Tiny Devotions Mala
Artnr: HATD56
1600,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion