Hem » Armband » Intentionsarmband » Mirakel intentionsarmband guldpläterat
Mirakel intentionsarmband guldpläterat Mirakel intentionsarmband guldpläterat

Dokument (0)

Mirakel intentionsarmband guldpläterat

Armband med labradorit, moskovit och bergkristall

För upplevelsen av den extra ordinära händelsen som kallas mirakel. Öppna dig för underverken i livet så är de där! Som ljusglimtar i mörkret, som tecken på att du har hjälp av okända krafter, ögonblick då tiden stannat och allt känns fullständigt rätt.

Labradorit för att uppleva den glittriga sanningen som ligger precis under vardagens yta och moskovit för att plötsligt öppna sig. Att kunna bli mottaglig för livets ständiga överraskningar. Bergkristall följer med i armbandet som en förstärkare.

Affirmation:
Jag är välsignad av mirakler varje dag.
     
”There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.”
- Albert Einstein

 

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på magiska stenar:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild: Mirakel intentionsarmband guldpläterat
Artikelnamn: Mirakel intentionsarmband guldpläterat
Artnr: ARINKR16GP
410,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion