Hem » Halsband & malor » Halsband utvalt » Transformation halsband Energy med donut
Transformation halsband Energy med donut Transformation halsband Energy med donut

Dokument (0)

Transformation halsband Energy med donut

Släppa taget | Återuppfinna | Förändring

Tillverkat med Hematit, Ametist, Onyx och Obsidian så är detta halsband designat för att upplösa och förvandla oönskad energi, hjälper till att bryta dåliga vanor, gamla mönster och att frigöra dina problem.
Halsbandet hjälper dig att se dig själv som den person som du verkligen är. Det sägs att dessa starka kristaller även kan underlätta tillfrisknandet vid olika typer av missbruk.

Ca. 46 cm långt.

Transformation-halsbandet är gjort utav Hematit för att hjälpa dig att frigöra oönskade mönster som har blivit dåliga vanor. Hematit absorberar din kropps negativa energi, eliminerar stress, ångest och oro.

Svart Onyx lugnar dina rädslor och din oro samtidigt som den ger dig styrka till att våga förändras.

Obsidian är en beskyddande sten som absorberar psykisk stress. Den hjälper dig att börja se dig själv som den person som du verkligen vill vara.

Ametist är känd som stenen för tillfredställelse. Den funkar som en inspiration som påminner dig om att du kan uppnå allt som du tar dig för. Ametist hjälper även till att ge ditt sinne klarhet, och rensar din kropp på negativ energi.

De äkta kinesiska mynten som sägs vara 100 - 150 år gamla, är en antik och kraftfull manifestation för att dra till sig rikedom, tur och oändliga möjligheter.

Affirmation: Jag stärker mig själv för att frigöra och upplösa energier som inte längre är till min fördel.

Artikelbild: Transformation halsband Energy med donut
Artikelnamn: Transformation halsband Energy med donut
Artnr: HAEM12D
650,00 kr /st