Hem » Ringar » Cabochonslipade ädelstensringar » Spirit Mala Ring - Tiny Devotions
Spirit Mala Ring - Tiny Devotions Spirit Mala Ring - Tiny Devotions

Dokument (0)

Spirit Mala Ring - Tiny Devotions

Det är inte alltid de med högst röster som har mest att säga. Denna Spirit Mala-ring är en symbol av mod och tydlig kommunikation, för att ge dig modet att sjunga ut vad det är som betyder allra mest för dig. Låt din ande lysa igenom!

Turkos är en uråldrig sten som tros besitta imponerande metafysiska egenskaper. Turkosen är kopplad till hals-chakrat och dess naturliga energi sägs hjälpa dig att kommunicera sanningsenligt. Dess renande egenskaper kommer ge dig en känsla av frid, lugn och tillit till vad vi kommunicerar.

Spirit Mala-ringen är en påminnelse om att se inom oss och påminna om vad som verkligen betyder något för oss. Den låter dig fokusera på din passion, och ger dig den tillit och klarhet som kan behövas för att nå ut med det du vill till omvärlden. Säg sanningen, även om din röst brister.

Silver har en feminin energi som sägs vara relaterad till månen, ebben och den rörelse som tidvattnet skapar i havet. Lika obestämd, känslosam, känslig och mystisk, sägs silver även vara stilla, lugnande och renande.

Denna Mala-ring har 27 st silverpluppar för att användas under Japa-meditation för att upprepa ditt mantra eller affirmation runt hela ringen 4 gånger, totalt 108 gånger. Ett mantra är ett ord eller ljud som upprepas under meditation för att hjälpa till att koncentrera dig.

Ringens baksida har the Sacred Geometry-graveringen. Yantra är en symbolik för aspekterna av gudomlighet, de kreativa styrkorna i vårt universum.

Silverpläterad mässing med en justerbar öppning på baksidan.

Ringen passar alla storlekar från 6 till 11. (ca stl 16,5-20,5)

  • OBS!: Finns endast att köpa i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Spirit Mala Ring - Tiny Devotions
Artikelnamn: Spirit Mala Ring - Tiny Devotions
Artnr: RITD4
640,00 kr /st
 
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Andra varor från samma varugrupp

  • från 590,00 kr