Hem » Halsband & malor » Långa halsband » Self Creation Mala Rudraksha Leopardskinsjapsi & jaspis
Self Creation Mala Rudraksha Leopardskinsjapsi & jaspis Self Creation Mala Rudraksha Leopardskinsjapsi & jaspis

Self Creation Mala Rudraksha Leopardskinsjapsi & jaspis

Själv Creation mala

Den "Själv Creation Mala" är gjord av vårt unika rudraksha, kombinerat med leopardskinn mineraler och en accent av Smokey Quartz och Jasper hänge ovanför en tofs.

Antal pärlor: 108, handknutna

Hängande längd: 46 cm

Rudraksha Storlek: 7 mm

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Jaspis är en sten för balans, den harmonisera hjärtchakrat. Jasper är en lycklig ädelsten och är tänkt att locka till sig självsäkerhet och skönhet. Skapar harmoni och ökar kreativiteten.

Leopard skinsjaspis: Stärker intuition och kreativitet. Mildrar situationer av hopplöshet. Hjälper till att hitta lösningar.

Rökkvarts är en av de starkaste mineralerna för grundning och rening av energin. Den omvandlar negativa energier till neutrala energier . Därför skapar den renhet. Den hjälper dig att koncentrera dig, att manifestera dina drömmar och ge och få inspiration i den fysiska världen. Detta mineral är en bundsförvant när det gäller att uppnå dina högsta mål.

 

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Bäraren är ensam ansvarig för resultaten. Materialet i detta smycke är hållbart skördat, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerat.

Artikelbild:
Artikelnamn: Self Creation Mala Rudraksha Leopardskinsjapsi & jaspis
Artnr: HAMAS36
690,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion