Hem » Halsband & malor » Långa halsband » Earth Walk Mala Rudraksha mala onyx, lavasten & rökkvarts
Earth Walk Mala Rudraksha mala onyx, lavasten & rökkvarts Earth Walk Mala Rudraksha mala onyx, lavasten & rökkvarts

Earth Walk Mala Rudraksha mala onyx, lavasten & rökkvarts

Earth Walk mala

Denna "Earth Walk Mala" är gjord av vårt unika rudraksha, kombinerat med mattslipad Onyx och Rökkvarts pärlor samt ett hänge ovanför tofsen.

 

Antal pärlor: 108, handknutna

Hängande längd: 46 cm ca 85 cm långt runt om

Rudraksha Storlek: 7 mm

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Onyx: Fungerar på det första chakra, den sägs stimulerar grundning och stärka ditt fokus och fförmåga att vara uppmärksam på detaljer. Den här kristallen påverkar oss att gradvis bygga upp vår vitalitet samtidigt som den hjälper oss att fokuserar på det positiva. Onyx ger oss förmågan att vara vår egen mästare.

Lava: Är en sten för styrka och fruktsamhetens livskraft. De Amerikanska Indianerna använda lava när de skulle in strid för att få styrka och klarhet. Lava sägs ge stabilitet (fysisk och psykisk) när man står inför svåra situationer. En mycket jordande sten.

Rökkvarts är en av de starkaste mineralerna för grundning och rening av energin. Den omvandlar negativa energier till neutrala energier . Därför skapar den renhet. Den hjälper dig att koncentrera dig, att manifestera dina drömmar och ge och få inspiration i den fysiska världen. Detta mineral är en bundsförvant när det gäller att uppnå dina högsta mål.

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Bäraren är ensam ansvarig för resultaten. Materialet i detta smycke är hållbart skördat, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerat.

Artikelbild:
Artikelnamn: Earth Walk Mala Rudraksha mala onyx & lava
Artnr: HAMAS33
780,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion