Hem » Kristaller efter intention » FRODAS » Grundning Intentionsarmband
Grundning Intentionsarmband Grundning Intentionsarmband

Grundning Intentionsarmband

Armband förstenat trä, bronzit och rökkvarts

Att grunda sig innebär att du fokuserar på det som händer fysiskt i din kropp här och nu. Var närvarande till t.ex andningen eller hela din kropp istället för att fastna i tankar eller känslor i ditt sinne. Repetetiva tankar och känslomönster gör dig orolig, frånvarande och fångar dig i negativa mönster.

Förstenat trä för att knyta an till trädens livskraft. Rökkvarts för avslappning och bejakande av jordens energi. Bronzit för beskydd och kontakten med det goda inom dig och i livet.

Affirmation: Jag släpper allt mitt sinne är fullt av och öppnar mig för min kropp och för livet här och nu.

Welcome to the present moment. Here. Now. The only moment there ever is.”

Eckart Tolle

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Grundning Intentionsarmband
Artnr: ARINKR28
420,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion