Hem » Kristaller efter intention » NYSTART - NEW BEGINNINGS » Kreativitet intentionsarmband
Kreativitet intentionsarmband Kreativitet intentionsarmband

Kreativitet intentionsarmband

Armband för kreativitet med howlit, amazonit & flourit

För upplevelsen av att känna skaparlusten sjuda i ådrorna och känslan av inspiration som växer i lungorna för varje andetag. Det är din tur att fylla det vita arket med din drömmar och upplevelser. Det är din tur att uttrycka och dela med dig av vem du är!  
    
Pärlor av howlit, amazonit, fluorit och Kristallrummets logga på hållbar elastisk tråd. Howlit för det vita ark i livets bok som fortfarande inte är skrivet. Amazonit för längtan att gå sin egen väg och för närvaron till lyckan i livet. Fluorit för det eviga flödet av ideer, tankar och känslor.


Affirmation:

Världen väntar på min gåva.
        
“Creativity requires the courage to let go of certainties.”
- Erich Fromm

Tillverkning och design av Kristallrummet

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Kreativtet intentionsarmband guldpläterat
Artnr: ARINKR27GP
460,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion