Hem » Kristaller efter intention » FRODAS » Passion intentionsarmband med silverpärlor
Passion intentionsarmband med silverpärlor Passion intentionsarmband med silverpärlor

Passion intentionsarmband med silverpärlor

Armband passion med karneol, jade, svampkorall & granat

Armband för passionen i ditt liv. För att få kontakt med känslan av att du är beredd på att ge allt och inte hålla tillbaka! Upplev att du älskar, att du är glad, entusiastisk, upphetsad och passionerad.
    
Pärlor av karneol, svampkorall, granat, rödfärgad jade, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. 
Detta armband finns i 2 olika utformningar, antingen med silverdetaljer eller med guldpläterade detaljer. Pärlorna i armbandet kan både vara släta och fasettslipade.Karneol för självklarheten i att möta andra med aptit, lust och livsglädje. Korall för att lämna såren av svek och obesvarad kärlek bakom dig.Granat för att attrahera det du brinner för i livet och rödfärgad jade för att absorbera in det.

Affirmation:
Jag ger allt jag har och lite till!

“Passion is one great force that unleashes creativity, because if you’re passionate about something, then you’re more willing to take risks.”
Yo-Yo Ma

Tillverkning och design av Kristallrummet

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Passion intentionsarmband, silver
Artnr: ARINKR25
336,00 kr/st (420,00 kr)
Nyhetsbrevets kampanj -20%
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion