Hem » Kurser » Workshop malatillverkning 22/10-22
Workshop malatillverkning 22/10-22 Workshop malatillverkning 22/10-22
  • MARIA LÖFSTEDT
  • malatillverkning

Workshop malatillverkning 22/10-22

Workshop i Malatillverkning

Lördag 22/10-22
Hålls av Maria Löfstedt

Välkommen till en workshop i Malatillverkning!
Lär dig knyta ett unikt Mala (meditationshalsband eller prayerbeeds)

Vi träffas under en dag i lugn och stillhet och tillverkar vackra Malas. Du får allt material som behövs för att göra ett färdigt halsband. Vi trär det med äkta stenar och kristaller på silkestråd och dekorerar det med silverdetaljer. Det kommer finnas mycket att välja på i material så släpp loss din kreativitet och njut av stunden och att få skapa. Känslan av att sitta och knyta dessa vackra Malas är både avkopplande och energigivande. Är du nyfiken på olika stenar och kristaller och vad de har för inverkan energimässigt så får du tillfälle att lära dig lite mer. Du kommer också få kunskaper om hur och varför man kan använda ett Mala i daglig meditation (Japameditation) samt dess historik och tradition.
Priset för ett Mala i butik ligger i denna klass mellan 500 kr-1000 kr

I kursen ingår:
Komplett material till ett Mala samt en fin tygpåse att förvara det i.
Te, kaffe, frukt och snacks.
En kortare guidad Japameditation.
Informationsblad om stenar och kristaller
Avslappnat sällskap med andra människor.

Datum: 22/10 lördag.Tid: 11-16
Investering: 1200 kr
Max antal deltagare 8 personer

Man använder ett Mala som hjälpmedel för att under meditation repetera ett mantra och fokusera på andningen. Ett Mala kan stödja dig att fördjupa din koncentration och därmed hjälpa ditt sinne att bli tystare, du får koppla bort dig själv och omvärlden för en stund, du försätter dig för en stund i meditativt tillstånd.
Meditation innebär att föra sig själv mot mitten, sitt centrum och däri finns lugnet och vilan. Effekterna av av dagligen avsätta en stund för mental vila är mycket viktig för oss så ofta stressade nutidsmänniskor. Vår omvärld matar oss ständigt med nya intryck och vår hjärna får sällan möjligheten att stänga av. Följden blir stress och obalanser i våra sinnen och kroppar.

Anmälan är bindande då materialet köps in efter antal anmälda. Kan du inte komma trots anmälan så får du självklart ditt material tillhanda. Vid frågor och avbokning kontakta kurser@kristallrummet.se.

Artikelbild:
Artikelnamn: Workshop malatillverkning
Artnr: TIKUWSMALA
1200,00 kr /st
Lagerstatus: Köp och boka nu eller bevaka nästa tillfälle