Hem » Berlocker » Energy Muse berlocker » Rikedom & Välstånd Energy Muse berlock
Rikedom & Välstånd Energy Muse berlock Rikedom & Välstånd Energy Muse berlock

Dokument (0)

Rikedom & Välstånd Energy Muse berlock

Lycka | Välstånd | Rikedom


Tillverkad av Aventurin och tre kinesiska mynt bundna med rött snöre, kommer Energy Muse rikedomsberlock fylla ditt liv med lycka, välstånd och rikedom! Detta är den perfekta nyckelring att bära när du är spelberoende eller behöver lite tur i ditt liv.

Denna rikedomsberlock skapades av grön aventurin för att bringa välstånd och rikedom i ditt liv.

Aventurin sägs vara en av de lyckligaste ädelstenar som finns, vilket gör rikedomsberlocken till en underbar lucky charm. Det är en favorit bland spelare eftersom det tros bidra lycka i situationer där dina handlingar eller resultat är utanför din kontroll.

Denna lyckoberlock kombinerar 8 aventurinpärlor, antalet för överflöd, med 3 kinesiska mynt bundna med rött snöre, en kraftfullt gammalt Feng Shui rikedomsverktyg.

Det äkta kinesiska myntet, beräknas vara 100-500 år gammal, är ett gammal och kraftfullt verktyg för att attrahera rikedom, lycka och oändliga möjligheter. De är ofta finns ofta på kinesiska good luck charm eftersom de bär en så hög vibration. Bär alltid Lycka charm med dig att ingjuta ditt liv med lycka, överflöd och nya möjligheter!

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Rikedom & Välstånd Energy Muse berlock
Artikelnamn: Rikedom & Välstånd Energy Muse berlock
Artnr: BEEM5
295,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion