Hem » Kurser & evenemang » Bli en kristalläsare! Utbildning kurs 2
Bli en kristalläsare! Utbildning kurs 2 Bli en kristalläsare! Utbildning kurs 2

Dokument (1)

Bli en kristalläsare! Utbildning kurs 2

Utbilda dig till Kristalläsare - Kurs 2

Upplev dina chakra och lär dig om chakrahealing med stenar.

Kristallhealing har rötter i den urgamla insikten om att färger berör och påverkar oss på olika sätt. Genom att få en djupare insikt och uppleva sina egna chakra och sin kundalinienergi (livsenergi) i förhållande till chakrapunkterna får vi jättebra verktyg att använda i Kristalläsning och vägledning av människor. 

Att utbilda sig till Kristalläsare innebär att du fördjupar din kontakt med dig själv och med kristallerna och stenarna. Kristalläsaren lär sig att lyssna på stenarnas budskap och energier för att kunna förmedla det till klienten. Klienten i sin tur får bekräftelse på sin Livsresa och stöd att våga skapa tillsammans med livet självt för bästa möjliga resultat i sin livssituation. Kristalläsaren lär sig även att förmedla meditationer, tekniker, affirmationer och andra sätt att ta fram kristallernas budskap och energi i vardagen så att klientens resa blir så rolig, enkel och glädjefylld som möjligt.

Kristalläsarutbildningen är uppdelad i 5 etapper och med en sista etapp som innebär att Kristalläsaren även leder ”Magiska Kristallkvällar” med en grupp människor. Varje etapp är fristående. Väljer man att från början göra alla etapper får man rabatt. Varje etapp är fristående.

Kristalläsarutbildningen har vuxit fram under Vanyas Pernilla Mårtens resa med kristallerna och stenarna i mer än 30 år. Vanya skrev på 80-talet boken ”Kristaller, meditation och healing” utgiven på Vattumannens förlag. Hon har sedan dess arbetat med Kristaller och healing samt utvecklat sin affärsverksamhet Kristallrummet.

 

Innehåll:

1. Kunskap om chakra och kristaller
2. Coacha och vägleda dina klienter till större klarhet och kraft i sina liv, med hjälp av kunskapen om chakra
3. Kursmaterial & Workbook med arbetsuppgifter
4. Chakrameditation och chakrahealing med stenar och kristaller
5. Öva på klienter, etik och förhållningssätt
6. Läxor och praktik
7. Kristallrummets bok Om Magiska Stenar med färgbilder på över 240 stenar (nyutgåva)
8. Endast 6 deltagare
9. 2 helger och 4 zoommöten
10. Diplom efter avslutad utbildning
11. Reklam / marknadsföring genom Kristallrummet
12. 10% rabatt på alla varor i Kristallrummet under kurstiden

Datum:

3-4 oktober och 31 oktober - 1 november 2020. Mellan dessa datum har gruppen 4 Zoom-samtal för uppföljning av praktik, coaching, läxor och arbetsuppgifter i arbetsboken. 

  • Information: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokning. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid enligt kursbeskrivning
  • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 80% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg.
  • Denna aktivitet leds av: Vanya Mårtens
Artikelbild:
Artikelnamn: Utbildning till kristalläsare kurs 2
Artnr: TIKUKLUT2
3900,00 kr /st
Lagerstatus: Boka här och nu!