Hem » Kurser & evenemang » Utbildning till kristalläsare: kurs 4
Utbildning till kristalläsare: kurs 4 Utbildning till kristalläsare: kurs 4

Dokument (1)

Utbildning till kristalläsare: kurs 4

Utbilda dig till Kristalläsare - Kurs 4

Att arbeta med intentioner och affirmationer med kristaller och stenar.

Sätt dina intentioner på kort och långsiktig och börja samarbeta med universum och stenarna för att få det du önskar eller något ännu bättre.

Att utbilda sig till Kristalläsare innebär att du fördjupar din kontakt med dig själv och med kristallerna och stenarna. Kristalläsaren lär sig att lyssna på stenarnas budskap och energier för att kunna förmedla det till klienten. Klienten i sin tur får bekräftelse på sin Livsresa och stöd att våga skapa tillsammans med livet självt för bästa möjliga resultat i sin livssituation. Kristalläsaren lär sig även att förmedla meditationer, tekniker, affirmationer och andra sätt att ta fram kristallernas budskap och energi i vardagen så att klientens resa blir så rolig, enkel och glädjefylld som möjligt.

Kristalläsarutbildningen är uppdelad i 5 etapper och med en sista etapp som innebär att Kristalläsaren även leder ”Magiska Kristallkvällar” med en grupp människor. Varje etapp är fristående. Väljer man att från början göra alla etapper får man rabatt. 

Kristalläsarutbildningen har vuxit fram under Vanyas Pernilla Mårtens resa med kristallerna och stenarna i mer än 30 år. Vanya skrev på 80-talet boken ”Kristaller, meditation och healing” utgiven på Vattumannens förlag. Hon har sedan dess arbetat med Kristaller och healing samt utvecklat sin affärsverksamhet Kristallrummet.

Innehåll:

1. Hur fungerar intentioner?
2. Hur hittar man sina äkta intentioner?
3. Att samarbeta med universum – vad betyder det?
4. Vad är en affirmation?
5. Vilka affirmationer passar för vilka stenar?
6. Hur skapar man affirmationer i en kristalläsning?
7. Kursmaterial & Workbook ingår
8. Kristallrummets bok ”Om Magiska Stenar” ingår
9. Endast 6 deltagare
10. 1 helger och 6 zoommöten på kvällar utspridda under terminen.
11. Diplom
12. 15% rabatt på alla varor i Kristallrummet

 

 Bevaka artikeln för att få snabbast information om nya datum. 

  • Information: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokning. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid enligt kursbeskrivning
  • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 80% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg.
  • Denna aktivitet leds av: Vanya Mårtens
Artikelbild:
Artikelnamn: Utbildning till kristalläsare kurs 4
Artnr: TIKUKLUT4
3900,00 kr /st
Lagerstatus: Boka här och nu!