Hem » Halsband & malor » Halsband utvalt » The Muse halsband
The Muse halsband The Muse halsband

Dokument (0)

The Muse halsband

 

Detta halsband för "inspirationskällan" i ditt liv, är gjort av turkos, bergkristall och krysopras för att väcka musan inom dig. Tillåt dig själv att vara lekfull och kreativ - det gör själen glad! Din inspiration bor inom dig. Bli inspirerad och tillåt dina drömmar bli verklighet. 

En "energi-musa" är någon som inspirerar andra till att vara den bästa versionen av sig själva, uppmuntrar till positivitet, kärlek och healing. Se det bästa i någon, även om de kanske inte ser det själva. Uppmuntran, tro  och hopp kan skapa mirakel. 
Engagera dig fullt ut i de positiva saker som gör dig glad och som får dig att le. Det är då som du har sammankopplaat dig med energierna hos musan, som leder till frihet, inspiration och genun glädje. 

Det gröna i halsbandet representerar allt liv på jorden, krysopras är stenen för olilka typer av mottagning. Den tros hjälpa dig att tillåta dig själv att ta emot gåvorna av kärlek, glädje, medkänsla och healing.

Det blå representerar vatten-elementet på jorden. Turkos är en mästerlig healingsten, som tros vara en gåva från himmeln för att hjälpa till att hela människor på jorden. Den uppmuntrar till att se inom oss själva, och sägs stimulera kreativ energi. 

Bergkristallen är ädelstenen för renhet, klarhet och självförverklilgande. Den förstorar din intention om att förverkliga dina drömmar till verklighet. 

 Bär detta halsband för att manifestera dina drömmar och låt du vara du. Var sin egen musa, din inspiration finns inom dig. 

Detta halsband är gjort av nylontråd, turkos, bergkristall och krysopras och har silverpläterade detaljer. 
Längd: ca 46 cm 

Artikelbild: The Muse halsband
Artikelnamn: The Muse halsband
Artnr: HAEM42
470,00 kr /st