Hem » Kristaller efter intention » TACKSAMHET » Tacksamhet intentionsarmband
Tacksamhet intentionsarmband Tacksamhet intentionsarmband

Tacksamhet intentionsarmband

Intentionsarmband med regnbågsmånsten, ängelkvarts & morganit

För upplevelsen av tacksamhet. Livet, alla människor du mött, händelser du minns -  allt har gett dig så mycket. En hel regnbåge av upplevelser skiner på din himmel. Ditt hjärta fylls av tacksamhet och ödmjukhet inför livets storhet och generositet. Du är en del av allt detta, ta ett djupt andetag och andas in din tacksam för denna stund, denna dag, detta liv.

Pärlor av regnbågsmånsten, ängelkvarts, morganit, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Pärlorna i armbandet kan både vara släta och fasettslipade.Regnbågsmånsten för regnbågen och känslan av att du har så mycket i ditt liv, ängelkvarts för att uppmärksamma att änglarna vakar över dig och morganit för kärleken till livet och allt som hjälper dig att växa som människa. 

Affirmation:

Jag tackar livet, varje cell i min kropp är fylld av tacksamhet. 

Gratitude opens the door power, the wisdom, the creativity of the universe. You open the door through gratitude.
- Deepak Chopra

 

Tillverkning och design av Kristallrummet

 

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Tacksamhet
Artnr: ARINKR30
510,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion