Hem » Halsband & malor » Energy Muse Halsband » Sri Yantra Halsband Energy Muse
Sri Yantra Halsband Energy Muse Sri Yantra Halsband Energy Muse

Dokument (0)

Sri Yantra Halsband Energy Muse

Välstånd | Välsignelse | Harmoni

Halsbandet är ca. 64 cm långt och består utav Bergkristall och silverpläterade detaljer. 

Gjort med bergkristall, så är detta Sri Yantra-halsband skapat med helgad geometri för att inbringa välstånd, överflöd och välsingelser i ditt liv. Bergkristall är en av de mest fördelaktiga kristaller att bära för healing och spirituell medvetenhet. 

Sri Yantras abstrakta symbol är en stilla våg-symbol, skapad av den mantriska intonationen av Aum. Gamla indiska vediska texter säger att Aum är den feminina, kreativa regel - den formlösa gudinnan -, det heliga ljudet och vibrationen av medvetenhet. Det skapar, stöttar, och förgör alla förkroppsliga former i universum. 

Sri Yantra-halsbandet representerar den tidlösa, kreativa regeln av universum. Användandet av denna heliga geometri är ett mycket kraftfullt sätt, genom vilket en individ kan inbringa välsignelser till sitt liv. Den tre-dimensionella formen av Sri Yantra, går tillbaka till 3000 år före kristus, och är ett multi-pyramid-mönster som betecknar obegränsad överflöd och positiva krafter, och sägs hjälpa rensa bort negativa energier. Att bära, eller ens se denna heliga, geometriska symbol tros inge välstånd, välsignelser och kärlek i ditt liv. 

Bergkristall är en sten för manifestation, och denna Sphatik-form är en typ av kvarts som är ärad i Indien för att vara en boning för gudinnan. Bergkristall sägs vara den mest fördelaktiga kristall att bära för healing, spirituellt medvetande, energirenande, och för att förstärka din meditation. 

Affirmation: Universum stöttar mig villkorslöst.

 

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Sri Yantra Halsband Energy Muse
Artikelnamn: Sri Yantra Halsband Energy Muse
Artnr: HAEM29
1890,00 kr /st