Hem » Armband » Armband med guld och stenar » Spiritual Guidance Rudraksha armband
Spiritual Guidance Rudraksha armband Spiritual Guidance Rudraksha armband

Dokument (0)

Spiritual Guidance Rudraksha armband

Armband Andlig Vägledning

"Spiritual Guidance armbandet" är tillverkat av 7 mm Rudrakshapärlor, varvade med Blå Bandagat, Agat, Kyanit och guldpläterade pärlor.

 

Rudraksha pärlornas storlek är 7 mm uppträdda på en stabil elastisk tråd.

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Blå Bandagat stärker och öppnar halschakrat. Hjälper till att hitta ord från ditt högre jag på ett tydligt och begripligt sätt så att du kan dela alla dina ord med andra. En mild mineral som gör att du uppleva skönheten i den inre tystnaden.

Kyanit: Ökar kommunikation och andlig medvetenhet. Stärker halsen och tredje ögat. Kyanit sägs lugna ilska och känslor av förtvivlan. Ger riktning i andliga frågor.

Guld renar och ger energi för den fysiska kroppen. Hjälper kroppen att komma tillbaka. Balanserar hjärtchakrat.

 

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Resultaten är ensam ansvarig för bäraren. Materialet i detta smycke är hållbart skördad, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerade.

 

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Spiritual Guidance Rudraksha armband
Artikelnamn: Spiritual Guidance Rudraksha armband
Artnr: ARMAS25
340,00 kr /st