Hem » Halsband & malor » Malor - 108 eller 216 pärlor » Spirit Warrior Mala Tiny Devotions
Spirit Warrior Mala Tiny Devotions Spirit Warrior Mala Tiny Devotions

Spirit Warrior Mala Tiny Devotions

Andliga krigaren-mala

Var den andlige krigaren du är ämnad att vara, fylld av kärlek + ljus. Denna mala är för den människa som fyller världen med positiv energi. Hen är en älskande, en healer och till 100% en andlig krigare. Hen delar sin visdom och styrka i världen för att skapa ett ljus som uppmuntrar, inspirerar och hjälper andra. Omfamna din inre krigare.

Rosenkvarts är stenen för kärlek + harmoni. Den vibrerar med energin av villkorslös kärlek. Man tror att den höjer självkänslan och balanserar känslor. Det är den perfekta stenen för att öppna sitt hjärta för nya erfarenheter.

Bergskristall är känd som en sten för höga energier. Den är också en av de mest kraftfulla healingstenarna. Den intensifierar visualisering och hjälper oss att manifestera lycka + ljus. Det är en storslagen sten som ska användas för att skapa en vision för din framtid.

Fuchsia-agat är känd för att öka kreativitet och fantasi. Det är den perfekta stenen för konstnärer. Man tror att den balanserar yin/yang-energier och för harmoni till dess bärare.

Rudraksha-frön är kända för sina skyddande och läkande inslag. De är kraftfulla heliga pärlor av ett frö som tros vägleda inre och yttre resor. Rudraksha är också kända för att öka överflöd och välstånd.

 

Längd | 96 cm
Stentyp | Mångfasetterad päronform

  • OBS!: Finns att köpa i webbtuiken och i butiken på Slussen
Artikelnamn: Spirit Warrior Mala Tiny Devotions
Artnr: HATD18
970,00 kr /st

Andra varor från samma varumärke eller kollektion