Hem » Halsband & malor » Energy Muse Halsband » Spirit halsband
Spirit halsband Spirit halsband

Dokument (0)

Spirit halsband

Längd ca 41 cm.

energy muse

Fri själ | Att vara Unik | Förnöjsamhet

Tillverkad med Agate, Tigeröga, Turquoise och Karneol, Energy Muse Spirit Halsband skapas som en liten påminnelse att omfamna anden inom oss och leva ett liv fullt ut med äventyr. Kom ihåg att vi alla är unika och på vår egen resa.

Hästens energi inspirerar och påminner oss om att vi alla är unika. Vår själ vet att livet är fullt av äventyr, så spring, galoppera och hoppa in i det okända. De indianska shamanerna sa att hästens ande gjorde det möjligt för dem att resa in i sinnets inre världar och tog den till högre nivåer av medvetande. En häst symboliserar självständighet, skönhet, energi och nåd. Se ditt mål och gå vidare och låta den anda av hästen att vara din guide.

Stenar är naturmaterial och kan därför variera i färg.

Agat är en kraftfullt helande sten som avger styrka, kraft och mod , den uppmuntrar koncentration, fokus och balans. Tigeröga anses vara en lycka sten . Det är bra för att skydda och stärka din personliga viljestyrka . Turkos är en mästarhelar-sten. Det anses allmänt i Mellanöstern att knyta en turkos pärla på svansen eller manen på en häst kommer att skydda både häst och ryttare från någon skada. Karneol bärs för glädje, kreativitet och motivation. Det bidrar till att öka självkänsla och personlig passion. Det balinesiska hästmyntet anses bära magiska krafter .

Affirmation: Jag är fri att uttrycka mig på alla sätt jag vill. Allt är möjligt nu.

  • OBS!: Finns i webbutiken samt i butiken på Hökens gata
Artikelbild: Spirit halsband
Artikelnamn: Spirit halsband
Artnr: HAEM11
1145,00 kr /st
 
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Andra varor från samma varumärke eller kollektion