Hem » Armband » Energy Muse armband » Free Spirit Bracelet Coin
Free Spirit Bracelet Coin Free Spirit Bracelet Coin

Dokument (0)

Free Spirit Bracelet Coin

Hästens energi inspirerar och påminner oss om att vi alla är unika. Vår själ vet att livet är fullt av äventyr, så spring, galoppera och hoppa in i det okända. De indianska shamanerna sa att hästens ande gjorde det möjligt för dem att resa in i sinnets inre världar och tog den till högre nivåer av medvetande. En häst symboliserar självständighet, skönhet, energi och nåd. Se ditt mål och gå vidare och låta den anda av hästen att vara din guide.

Stenar är naturmaterial och kan därför variera i färg. Armband som finns på lager är inte gula enligt bild.

Agat är en kraftfullt helande sten som avger styrka, kraft och mod , den uppmuntrar koncentration, fokus och balans. Tigeröga anses vara en lycka sten . Det är bra för att skydda och stärka din personliga viljestyrka . Turkos är en mästarhelar-sten. Det anses allmänt i Mellanöstern att knyta en turkos pärla på svansen eller manen på en häst kommer att skydda både häst och ryttare från någon skada. Karneol bärs för glädje, kreativitet och motivation. Det bidrar till att öka självkänsla och personlig passion. Det balinesiska hästmyntet anses bära magiska krafter .

Affirmation: Jag är fri att uttrycka mig på alla sätt jag vill. Allt är möjligt nu.

 

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
  • Tänk på: Med varje smycke medföljer Energy Muse speciella smyckespåse och en lång beskrivning på hur du aktiverar ocyh använder ditt smycke för att förbättra ditt liv.
Artikelbild: Free Spirit Bracelet Coin
Artikelnamn: Spirit Bracelet with coin 19 cm
Artnr: AREM33
560,00 kr /st
Artikelbild: Free Spirit Bracelet Coin
Artikelnamn: Spirit Bracelet Coin
Artnr: AREM9
580,00 kr /st