Hem » Kristaller efter intention » KREATIVITET » Soulmate intentionsarmband guld
Soulmate intentionsarmband guld Soulmate intentionsarmband guld

Soulmate intentionsarmband guld

Armband med flourit, hematit och bergkristall

Hitta och vårda din relation till din soulmate. För upplevelsen av att vara sedd som den du är och att se andra som de är. Att landa i kristallklar förståelse och djupaste tyngd. Bakom våra tankar, känslor och värderingar är vi alla ett. Bakom flödet av våra tankar ser jag dig och du ser mig.

Pärlor av bergkristall, fluorit, hematit, silver och Kristallrummets guldlogga på hållbar elastisk tråd. Bergkristall för insikt och klarhet, fluorit för att se bortanför förändringarna och hematit för att stå stadigt på jorden.


Affirmation:
Bakom flödet av våra tankar ser jag dig och du ser mig.
        
 "Whatever our souls are made of, his and mine are the same.”
Emily Brontë

Tillverkning och design av Kristallrummet

 

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Soulmate intentionsarmband guldpläterat
Artnr: ARINKR4GP
460,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion