Hem » Ringar » Ringar med små stenar » Shine your beauty ring, silver
Shine your beauty ring, silver Shine your beauty ring, silver

Shine your beauty ring, silver

Vad gör DIG vacker? Vilken unik egenskap får dig att lysa upp? Vad värdesätter du hos dig själv?

Det är dags för oss kvinnor att verkligen hylla oss själva och varandra! Skin som solen med din skönhet! Låt ”Shine your beauty”-ringen påminna dig om din briljans och praktfullhet - och en inspiration för alla kvinnor att skina med sitt speciella och vackra ljus! 

Ametist är känd för att skänka lugn och klarhet till sinnet, minimera stress och lindra ledsamhet, ilska och ångest samtidigt som den balanserar humörsvängningar. Den hjälper oss att fokusera och stimulera vår motivation, koncentration och vårt minne. Ametist aktiverar våra instinktiva och psykiska förmågor, stödjer vid meditation och sägs dra till sig rättvisa. 

Bär denna fantastiska ring för sig själv, eller kombinera med flera ringar. ”Shine your beauty”-ringen är handgjord på Bali i återvunnet sterling silver för att skydda moder jord. Den har gjorts med så mycket kärlek och har blivit välsignade vid en speciell balinesisk ceremoni för att tillbringa kärlek, fred och framgång till personen som bär dem. Varje köp hjälper ett gatubarn på Bali att få gå i skolan.

Ringens storlek är 17 1/4.

  • Information: Ange ringstorlek i meddelanderutan till kundtjänst i kassan!
Artikelnamn: Shine your beauty ring, silver
Artnr: RIANSO15
430,00 kr /st

Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 2890,00 kr