Hem » Halsband & malor » Malor - 108 eller 216 pärlor » Release Mala Rudraksha mala howlit
Release Mala Rudraksha mala howlit Release Mala Rudraksha mala howlit

Dokument (0)

Release Mala Rudraksha mala howlit

Släpp taget mala

Den "Ljus Mala" är gjord av Rudraksha, kombinerat med Howlite mineraler. Som accent vi använder större Howlite mineral ovanför tofsen. Motsvarande med 7:e Chakra.

Antal pärlor: 108, handknutna

Hängande längd: ca 48 cm

Rudraksha Storlek: 7 mm

 

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

 

Howlite: Hjälper till att släppa taget och koppla av. Det sägs vara till hjälp för känslig hud. Synkroniserar båda hjärnhalvorna  med varandra och stimulerar tredje ögat och kronan chakrat. Bygger broar mellan de högre och lägre världarna.

 

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Bäraren är ensam ansvarig för resultaten. Materialet i detta smycke är hållbart skördat, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerat.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Release Mala Rudraksha mala howlit
Artikelnamn: Release Mala Rudraksha mala howlit
Artnr: HAMAS28
560,00 kr /st
 

Andra varor från samma varugrupp