Hem » Armband » Prosperity Rudraksha armband rökkvarts
Prosperity Rudraksha armband rökkvarts Prosperity Rudraksha armband rökkvarts

Dokument (0)

Prosperity Rudraksha armband rökkvarts

"Välstånd armbandet" är tillverkad av 4 mm Rudraksha som varvats med rökkvarts pärlor. Armbandet är i resonans med 1: a Chakra, rotchakrat.

Rudraksha pärlornas storlek är 4 mm uppträdda på en stabil elastisk tråd.

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Rökkvarts är en av de starkaste mineralerna för grundning och rening av energin. Den omvandlar negativa energier till neutrala energier . Därför skapar den renhet. Den hjälper dig att koncentrera dig, att manifestera dina drömmar och ge och få inspiration i den fysiska världen. Detta mineral är en bundsförvant när det gäller att uppnå dina högsta mål.

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Resultaten är ensam ansvarig för bäraren. Materialet i detta smycke är hållbart skördad, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerade.

 

  • Information!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Prosperity Rudraksha armband rökkvarts
Artikelnamn: Prosperity Rudraksha armband rökkvarts
Artnr: ARMAS14
390,00 kr /st
Lagerstatus: I lager
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion