Hem » Halsband & malor » Långa halsband » Prosperity Mala Rudraksha Rökkvarts
Prosperity Mala Rudraksha Rökkvarts Prosperity Mala Rudraksha Rökkvarts

Prosperity Mala Rudraksha Rökkvarts

Välstånd mala

Den "Välstånd Mala" görs från små rudraksha, varvas med rökkvarts mineraler av samma sofistikerade storlek. Ovanför tofs använder vi en tydlig rökig kvarts smycke. Detta Mala resonans med den 1: a chakra.

Antal pärlor: 2x 108, handknutna

Hängande längd: ca 59 cm, ofta möjligt att linda två varv runt halsen

Rudraksha Storlek: 4 mm

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Rökkvarts är en av de starkaste mineralerna för grundning och rening av energin. Den omvandlar negativa energier till neutrala energier . Därför skapar den renhet. Den hjälper dig att koncentrera dig, att manifestera dina drömmar och ge och få inspiration i den fysiska världen. Detta mineral är en bundsförvant när det gäller att uppnå dina högsta mål.

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Bäraren är ensam ansvarig för resultaten. Materialet i detta smycke är hållbart skördat, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerat.

Artikelbild:
Artikelnamn: Prosperity Mala Rudraksha Rökkvarts
Artnr: HAMAS40
2745,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion