Hem » Berlocker » Energy Muse berlocker » Prestation EnergyMberlock
Prestation EnergyMberlock Prestation EnergyMberlock

Dokument (0)

Prestation EnergyMberlock

Prestation Performance Charm

 Energi | Uthållighet | Stamina

Tillverkad av Japsis, svart Onyx, Gyllene tigeröga & rutilkvartsz, hjälper vår Performance Charm dig att öka din energi och fysisiska uthållighet.

Denna keychain är den perfekta gåvan för idrottare och artister, att sätta fast vid sin atletiska väska eller bära i fickan när de skall prestera!

 Varje bit är renad och aktiverad i Energy Muse heliga och helande rum.

The Performance Charm designades med helande ädelstenar Bloodstone, svart onyx, Golden Tiger Eye och Rutilated Quartz att öka fysisk uthållighet och uthållighet. Denna nyckelring är perfekt för idrottare och artister - det kommer att bli deras lucky charm! När integreras i din energifält, fungerar Bloodstone att främja och förlänga fysisk uthållighet. Gamla grekerna och romarna bar bloodstone under idrottstävlingar för att få uthållighet och ge dem kraft att bli segerrik. Svart Onyx är en skyddande sten som fungerar som en sköld mot negativitet. Det bidrar också till att förbättra din uthållighet. Tiger öga, anses vara en lycko sten, främjar en energisk flöde i hela kroppen. Det är en ädelsten av action och framgång. Rutilated Quartz är en helande sten som frambringar varje persons styrkor och originalitet. Performance Charm gör den perfekta gåvan för idrottare och artister. De kan sätta dem på deras gym påsar eller bära dem i fickan när de utför!

Gör en önskan och låt din charm leda dig!

 

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Prestation EnergyMberlock
Artikelnamn: Prestation EnergyMberlock
Artnr: BEEM8
295,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 470,00 kr