Hem » Halsband » Pray & Love Karneol och Rudraksha Malahalsband
Pray & Love Karneol och Rudraksha Malahalsband Pray & Love Karneol och Rudraksha Malahalsband

Pray & Love Karneol och Rudraksha Malahalsband

Kärlek & Bön halsbansmala med karneol

Denna "Pray & Love Mala" görs från fina rudraksha pärlor, kombinerat med karneol ädelstenar och vackert snidade, guldpläterad pärlor. En större karneol ädelsten används som hänge. En röd tofs med guldtråd är fäst vid gurun pärlan.

Hinduer upptäckte redan tusentals år sedan kraften i de heliga Rudraksha-pärlorna. Rudraksha Mala-pärlor behandlas som heliga i många kulturer och anses ge sin bäraren lugn, tydlighet och riktning. På så sätt ger de plats för positiv energi och tankar. De mindre Rudraksha-pärlorna är de sällsynta och mest starka i energi. Rudraksha beskrivs i Vedorna (de äldsta och heligaste hinduiska skrifterna), och i Ayurveda används Rudraksha fortfarande som traditionell medicin på grund av deras balanserande energi.

Antal pärlor: 108, handknutet

Hängande längd: ca 37 cm, halsbandet är ca 80 cm långt

Rudraksha : Storlek: 5 mm. Ger bäraren inre frid, tydlighet och riktning. Ge lugn till kroppen. Skyddar mot negativa krafter och tankar. Heliga i många kulturer. Rudraksha kallas även "Shivas tårar". De mindre rudraksha är de mest sällsynta och mest stark i energi.

Karneol : En sten som ger lycka och skapar känslomässig balans. Det bidrar till att fokusera sinnet och är en hjälp i beslutsfattandet. Minskar känslor av ensamhet.

Guld : renar och ger energi för den fysiska kroppen. Hjälper rehabilitering av kroppen. Balanserar hjärtchakrat.

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är äkta, hållbart skördade, rättvisemärkt och etiskt producerade .

*De är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. RBäraren är ensam ansvarig för resultaten.

Artikelbild:
Artikelnamn: Pray & Love Rudraksha Mala
Artnr: HAMAS22
1240,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion