Hem » Armband » Energy Muse armband » Performance Armband Energy Muse
Performance Armband Energy Muse Performance Armband Energy Muse

Dokument (0)

Performance Armband Energy Muse

Energi | Tålamod | Styrka 

Skapat av Blodsten, Tigeröga, Onyx och Rutilkvarts, så är detta "Performance"-armband designat för att förstärka din fysiska prestanda och ditt välmående. Många idrottare bär detta armband under sin träning och matcher för att hjälpa dem fokusera och prestera det bästa de bara kan i sina sporter! 

När blodstenen har arbetat sig in i ditt energifält, så jobbar den för att hjälpa dig att upphöja och förlänga din fysiska utthålighet. Detta är en ädelsten för styrka, mod och vitalitet, och är känd sen urminnes tider. De gamla grekiska soldaterna brukade bära blodsten, eller ha stenen i sin rustning som en talisman för beskydd under strid. Grekerna och romarna brukade även bära blodsten under atletiska tävlingar för att få uttålighet och ge dem den fysiska stykan som de behövde för att vinna. 

Onyx är en beskyddande sten aom agerar likt ett skydd för negativitet. Den hjälper även till med att förstärka din uttålighet och envishet.

Tigeröga sägs vara en sann lyckosten, sägs tillföra ett energiskt flöde genom hela kroppen. Det sägs vara en sten för vitalitet, handling  och framgång. 

Rutilkvarts är en bra healingsten som sägs framhäva personers styrkor och orginalitet. Den tros även framhäva ens kreativitet och stärka din viljekraft. 

De äkta kinesiska mynten som sägs vara 100 - 150 år gamla, är en antik och kraftfull manifestation för att dra till sig rikedom, tur och oändliga möjligheter.

Affirmation: Jag är en obegränsad varelse.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Performance Armband Energy Muse
Artikelnamn: Performance Armband Energy Muse
Artnr: AREM43
650,00 kr /st
 

Andra varor från samma varugrupp

  • 680,00 kr
  • Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 1990,00 kr