Hem » Halsband » Mala, passion med Rudraksha och karneol
Mala, passion med Rudraksha och karneol Mala, passion med Rudraksha och karneol
  • Passionens mala med karneol, från Mala spirit
  •  

Mala, passion med Rudraksha och karneol

Passionens mala med karneol, från Mala spirit

Denna "PassionsMala" är gjord av heliga och unika rudraksha pärlor, kombinerat med Karneol pärlor och bergkristall. Halsbandet pryds av en större Carnelian pärla över en orange / röd tofs.

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Karneol: En sten som ger lycka och skapar känslomässig balans. Det bidrar till att fokusera sinnet och hjälper till när beslut skall fattas. Den sägs också minska känslor av ensamhet.

Bergkristall: Den naturliga energin för bergkristall är harmoni. Den sägs öka andlig visdom, insikt och klarhet i tanken. Förstärker och överför energi och böner. Höjer medvetandet.

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Bäraren är ensam ansvarig för resultaten. Materialet i detta smycke är hållbart skördat, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerat.

Antal pärlor: 108, handknutna

Hängande längd: 46 cm hängande från halsen, malan är ca 85 cm långt

Rudraksha Storlek: 7 mm

Artikelbild:
Artikelnamn: Passion Mala Rudraksha mala karneol
Artnr: HAMAS34
760,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion