Hem » Armband » Passion intentionsarmband silver eller guldpärlor
Passion intentionsarmband silver eller guldpärlor Passion intentionsarmband silver eller guldpärlor

Dokument (0)

Passion intentionsarmband silver eller guldpärlor

   
För att få kontakt med känslan att du är beredd att ge allt och inte hålla tillbaka någonting! För att uppleva att du älskar, att du är glad, entusiastisk, upphetsad och passionerad.
    
Karneol för självklarheten i att möta andra med aptit, lust och livsglädje. Korall för att lämna såren av svek och obesvarad kärlek bakom dig.Granat för att attrahera det i livet du brinner för och rödfärgad jade för att sörpla i sig den sista saften ur livets saftiga frukter.

Affirmation:
Jag ger allt jag har och lite till…

“Passion is one great force that unleashes creativity, because if you’re passionate about something, then you’re more willing to take risks.”
Yo-Yo Ma

Pärlor av karneol, korall, granat, rödfärgad jade, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Armbandet är 18-18,5 cm långt.
Detta armband finns i 2 olika utformningar, antingen med silverdetaljer (se bild), eller med guldpläterade detaljer. Pärlorna i armbandet kan både vara släta och fasettslipade.

Tillverkning och design av Kristallrummet

  • OBS!: Armbandet är fint förpackat med en bit salviarökelse och en instruktion för hur du renar och aktiverar ditt smycke just för dig.
Artikelbild: Passion intentionsarmband silver eller guldpärlor
Artikelnamn: Passion intentionsarmband, silver
Artnr: ARINKR25
360,00 kr /st
Artikelbild: Passion intentionsarmband silver eller guldpärlor
Artikelnamn: Passion intentionsarmband guldpläterat
Artnr: ARINKR25GP
360,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion