Hem » Ringar » Ringar med guld » Om Namah shivaya rosenkvartsring guldplätering
Om Namah shivaya rosenkvartsring guldplätering Om Namah shivaya rosenkvartsring guldplätering

Om Namah shivaya rosenkvartsring guldplätering

Om Namah Shivaya är ett fantastiskt kraftfullt mantra. Det universella ljudet Om (Aum) representerar allt medvetenhet – trion bestående av uppvaknande, drömmande och ett drömlöst stadie, eller trion bestående av himlen, jorden och underjorden.
ॐ नमः शिवाय
Om Namah Shivaya
Namah är en symbol för respekt och hängivenhet, för att uttrycka att ”ingenting är mitt” (som individ), men allt tillhör den absoluta verkligheten.
Shivaya är insikten om att vi är enade tillsammans med den absoluta verkligheten.
Vissa översättningar av hela mantrat är ” Jag hedrar gudomligheten inom mig” eller ” Låt det allra bästa som kan skapas i denna värld, skapas inom mig, i andra och i denna värld”.
Rosenkvarts är känd för att vara kärleksstenen, den uppmuntrar till villkorslös kärlek och öppnar upp bäraren för alla former av kärlek: kärlek till en själv, romantisk kärlek, kärlek till familjen, platonisk kärlek…
Dess sätt att öppna upp hjärtat agerar lugnande på nervsystemet , sänker stressnivåerna och förhöjer glädjen, tilliten och harmonin.

Om Namah Shivaya-ringen är gjord i silver med en guldplätering på 22 carat. Ringen har blivit välsignade vid en speciell balinesisk ceremoni för att tillbringa kärlek, fred och framgång till personen som bär dem. Varje köp hjälper ett gatubarn på Bali att få gå i skolan.

Ringens storlek är 17 1/4.

  • Information: Ange ringstorlek i meddelanderutan till kundtjänst i kassan!
Artikelnamn: Om Namah shivaya ring(guldplätering
Artnr: RIANSO16
1730,00 kr /st

Andra varor från samma varugrupp

  • 400,00 kr
  • Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 2890,00 kr