Hem » Kristalltemplet » Naturligt Flöde, kurs på 8 veckor 29/8
Naturligt Flöde, kurs på 8 veckor 29/8 Naturligt Flöde, kurs på 8 veckor 29/8

Naturligt Flöde, kurs på 8 veckor 29/8

Kurs - Naturligt flöde - att vara med det som är

Start måndag 29e augusti (8 veckor, måndagar)

Shaking
Fridans
Sensing yoga
Guidad meditation

Maja kommer erbjuda kursen ~ naturligt flöde, att vara med det som är~ på kristallrummet i höst.
Hon har stort fokus på att möta dig precis där du är i din resa, och guida dig in i dig själv på ett mjukt, avslappnat och prestationsfritt sett. Hon jobbar tillsammans med The soul space retreat och driver Wild feminine rising, där hon använder alla de här teknikerna med en vision att visa dig hur du kan känna kärlek till hela dig, precis som du är, just nu.

Naturligt flöde är så tillåtande, mjukt och kravlöst, det innehåller inga linjeringar eller korrigeringar och är alltid på DIN kropps villkor. Vi kommer använda oss av metoder som shaking, fridans, sensing yoga*, och guidade avslappnings meditationer. Det är när vi rör oss på det här sättet som vi kan börja reglera vårt nervsystem, nysta upp vår bindväv, och bjuder in kroppen till att bli mjuk och följsam igen. Vi fokuserar på att låta kroppen vara precis som den är, istället för att hela tiden försöka förändra den, hur kan du observera den fysiskt, psykiskt och emotionellt. Vilka känslor är levande i dig när du faktiskt börjar känna efter? Hur kan du omfamna allt som känns i dig utan att försöka trycka bort det? I naturligt flöde får du känna kärlek till hela dig, precis som du är. Det är här vi kan hitta in i oss själva igen.

Inget nytt, ingen ny yogaform – Bara så vi alltid varit ämnade att röra oss, rörelser som redan ligger i vår kropp. Sensing är så naturligt, mjukt, kravlöst och är ett sett för dig att observera var kroppen befinner sig just nu. Det är när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår bindväv, vi återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi påverkar också vår vagusnerv att lära sig att börja självreglera för att kunna hantera stress och trauman bättre. Sensing är kärlek inifrån och ut och något alla har inom sig!

Datum: varje måndag 17:30-19:30, 8 tillfällen.
29/8, 5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10, 10/10 & 17/10

Det är fri avbokning fram till 7 dagar innan workshopen startar. Avbokar du efter detta erhåller vi hela avgiften. För att avboka eller vid andra frågor kring worshopen maila till kurser@kristallrummet.se.

Artikelbild:
Artikelnamn: Naturligt Flöde - kurs 8 veckor
Artnr: TIKUNAFL8
1700,00 kr /st
Lagerstatus: I lager