Hem » Berlocker » Energy Muse berlocker » Namaste Energy Muse berlock
Namaste Energy Muse berlock Namaste Energy Muse berlock

Dokument (0)

Namaste Energy Muse berlock

Namaste-berlock

Tillverkad med afrikansk turkos, ametist, vit jade och en Om-symbol. Vår Namaste-berlock kommer att ge dig balanserande, lugnande och helande energier.

På vårt allra första yogapass, lär vi oss ett viktigt ord: Namaste. Detta enkla avslut på passet symboliserar faktiskt en mycket komplex dynamik: min själ hedrar din själ. När vi bugar av tacksamhet och säger Namaste, erkänner vi aktivt att alla våra själar är sammankopplade, och vi förenas i vår erfarenhet i den här världen.

Namaste-berlocken görs av afrikansk turkos, ametist och vit jade för att skapa en balanserande, lugnande och helande energi till dem som bär det. Om-symbolen har länge setts som en kraftfull helande och andlig symbol, som tros skänka fred, harmoni och evig salighet. Att bära Om-symbolen tros locka till sig kraft som kan förbättra ditt liv, och påminner dig om djupet på din andliga resa. Om är allomfattande kosmiska vibrationer i universum - ljudet av universum.

Sätt berlocken på nycklarna, väskan eller yogamatta-väskan för extra lugn hela dagen. Önska dig något och låt din berlock leda dig!

Alla Energy Muse produkter är handgjorda i USA. Varje smycke är renat och aktiverat i vårt heliga helande rum.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Namaste Energy Muse berlock
Artikelnamn: Namaste Energy Muse berlock
Artnr: BEEM9
295,00 kr /st