Hem » Halsband & malor » Energy Muse Halsband » Moody Maven halsband
Moody Maven halsband Moody Maven halsband

Dokument (0)

Moody Maven halsband


Man kan likna dig vid en eldstorm. Din kärlek, ditt driv och kreativitet är enastående, men så är dina humör! Men istället för att hamna i en cykel av agerande och ånger, låt denna kristall vägleda dig för att ta kontroll och grunda dig. 
Rosa opal lär kunna hjälpa dig at balansera dina hormoner och inbringa en fridffullhet i din kropp och ditt sinne. Genom att fylla ditt hjärta med helande kärlek, så kommer detta opalhalsband att hjälpa dig att känna dig grundad, även i stressiga tider. 
Genom att vara mer medveten kring dina känslor, så låter du dig få ett tillfälle för återhämtning, andning och eftertanke innan du låter dina känslor styra ditt agerande. Låt dig utstråla lugn med den intensitet som du avger i allt annat! 

Genom att lysa med ett positivt och välkomnande ljus, så kommer du inte bara dra till dig alla typer av personer, men med hjälp av opalen så kommer du även kunna känna den stillhet och det lugn som du funnit så många gånger förr. 

Detta opalhalsband tros komma skänka dig det hopp och den optimism som du behöver för att kunna fortsätta förkroppsliga positivitet. 

Detta halsband är gjort av nylontråd, rosa opal och silverpläterade detaljer. 
Längd: ca 46 cm. 

Artikelbild: Moody Maven halsband
Artikelnamn: Moody Maven halsband
Artnr: HAEM40
470,00 kr /st
 

Andra varor från samma varugrupp

  • 470,00 kr