Hem » Kurser & evenemang » Möhippa! Gör smycken tillsammans på möhippan!
Möhippa! Gör smycken tillsammans på möhippan! Möhippa! Gör smycken tillsammans på möhippan!
  • möhippa möhippetips möhippeevenemang
  • fira kärleken och kvinnors vänskap på möhippan

Dokument (1)

Möhippa! Gör smycken tillsammans på möhippan!

Låt oss hjälpa er att göra smycken på en del av er möhippa i vår butik på Slussen i Stockholm. Vi kan antingen hjälpa er att tillsammans göra ett smycke till bruden. Ni kan också välja att göra smycken till er själva och att då bruden även gör ett smycke till själv. Beroende på vilka tekniker ni väljer att jobba med kan ni kanske t.o.m. hinna att göra både och. Ni behöver ha 2 - 2,5 timme att avsätta för kursen och ni är välkomna att ta med mat och dryck om ni vill det. Vi bjuder på kaffe, te och något litet att tugga på.

Kostnad för pärlor tillkommer då kostnaden för alla smyckesdetaljerna varierar kraftigt. Trådar, silkestråd, elastisk tråd mm ingår. 

Möjliga tider att ha möhippa hos oss är efter 18.00 på vardagar, efter 16.00 på lördagar eller på söndagar. 

Maila oss på önskat datum, antal deltagare och kontaktperson. Vi hör av oss och bekräftar, därefter kan ni betala er kurs nedan. Minsta antalet deltagare är 7 personer.

Kontakta våra kursansvariga här >> 

 Möhippan är inte bara ett minne för den blivande bruden. En möhippa är ett tillfälle att fördjupa och fira sin vänskap. Den kvinnliga gemenskapen är också viktig för ett lyckligt äktenskap!

  • OBS!: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokningsbekräftelse. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid: 18.30 - 21.00 Insläpp från 18.20.
  • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 50% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg och då betalas 50% av kursavgiften tillbaka.
  • Denna aktivitet leds av: Charlotte Åhs och Monica Johansson

    Läs mer om våra kursledare och personal här >>

Artikelbild: Möhippa! Gör smycken tillsammans på möhippan!
Artikelnamn: Möhippa! Gör smycken tillsammans på möhippan!
Artnr: TIKUMOE
0+ 350,00 kr /st
10+ 315,00 kr /st