Hem » Armband » Mod intentionsarmband guldpläterat silver
Mod intentionsarmband guldpläterat silver Mod intentionsarmband guldpläterat silver

Mod intentionsarmband guldpläterat silver

Armband med amazonit, karneol och aventurin

För upplevelsen att våga ta steget hela vägen utifrån dina önskningar, din lust och din självständighet. Följ ditt hjärta! Bryt dina gamla mönster, känn modet slita sig loss inom dig och säga JA!

Pärlor av amazonit, karneol och aventurin med Kristallrummets logga på hållbar elastisk tråd. Amazonit för kontakten med sin egen lycka och längtan att gå sin egen väg. Karneol för lusten och aptiten till livet och för att leva ut detta tillsammans med sina medmänniskor, aventurin för att hitta beskydd och vila i sitt hjärta och stå förankrad i balans och sanning.

Affirmation:
Jag vågar följa mitt hjärta och ta nya steg i livet!

“I believe that every single event in life happens in an opportunity to choose love over fear.”
- Oprah Winfrey

Tillverkning och design av Kristallrummet. Armbandet finns i två varianter antingen med detaljer i silver eller guldpläterat silver.

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Mod intentionsarmband guldpläterat
Artnr: ARINKR17GP
420,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion