Hem » Halsband & malor » Halsband utvalt » Metatron Ärkeängel Mala Tiny Devotions Mala
Metatron Ärkeängel Mala Tiny Devotions Mala Metatron Ärkeängel Mala Tiny Devotions Mala

Dokument (0)

Metatron Ärkeängel Mala Tiny Devotions Mala

Detta hänge kan användas som en visuell fokal punkt för att koppla sig samman med ärkeängeln, men kan även användas som ett koncentrationsverktyg för meditation som är till för att uppnå balans och en känsla av lugn och frid. Genom att bära detta Metatron-hänge så tros det att bäraren kan uppnå inre frid och spiritualitet.
Denna mala är utsmyckad med ett silverpläterat Metatron-hänge.

Amazonit förespråkar universell kärlek och sags mildra rädsla och ångest. Denna sten tros även kunna lugna ens nerver och känslostormar. Den tillåter sin bärare att se båda sidorna av ett problem, en viktig tillgång för ett hälsosamt och balanserat liv. En spirituell sten känd för att omvandla negativitet till kärlek, glöm det onda, fokusera din energi istället på det goda!
Lavandelametist är en kraftfull sten känd för sina renande och helande egenskaper. Den vibrerar utav en vacker energi och är känd för att hjälpa oss frammana lugn och sinnesfrid. Detta tros vara en perfekt sten för att rena din energi, och perfekt för den sociala personen som gillar att omge sig av människor.

Fuschia-agat sägs rena alla energier omkring sig. Känn in dig själv och välkomna välbalanserad kärlek, och promota självförtroende med denna kristall.

Rosenträd är känt som ett beskyddande träslag som tros skapa en sköld omkring dig för att skydda dig mot negativa energier. Rosenträd kan hjälpa dig att manifestera dina innersta drömmar, behov och önskningar.

Längd: ca 43 cm. inkl hänge.

Artikelbild: Metatron Ärkeängel Mala Tiny Devotions Mala
Artikelnamn: Metatron Ärkeängel Mala Tiny Devotions Mala
Artnr: HATD48
800,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion