Hem » Kurser & evenemang » Makramé "Gör ett armband eller halsband". Tisd. 6/11-18
Makramé "Gör ett armband eller halsband". Tisd. 6/11-18 Makramé "Gör ett armband eller halsband". Tisd. 6/11-18

Dokument (1)

Makramé "Gör ett armband eller halsband". Tisd. 6/11-18

Makrame kurs: Gör ett armband eller ett halsband

Denna kursen är även för dig som är nybörjare! 

Att knyta halsband, armband och även ankelkedjor med makramé teknik är ett roligt sätt att använda både pärlor och stenar utan hål. Makramétekniken tillåter oss att använda vilka stenar som helst som inspirerar oss och gör oss glada. På det sättet kan du göra ett smycke av dina älsklingsstenar.

Makramekurs armband och halsband
På kurs två gör du ett armband med makraméteknik och infogar pärlor eller stenar med olika typer av tekniker. Under kvällen får du lära dig upp till tre olika tekniker beroende på deltagarnas förkunskaper och erfarenhet. Makramétråd att träna på ingår i priset. Alla deltagare får 10% rabatt på pärlor vid kurstillfället.

Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6

Tid: 18.30 - 21.00

Insläpp från 18.20.

Välkomna!

Vänligen observera att en kostnad tillkommer för material!
På den här kursen har du 10% rabatt på allt inom smyckesmaterial! Erbjudandet gäller enbart vid kurstillfället och kan inte användas vid senare tillfälle!

 

  • Information!: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokningsbekräftelse. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid: 18.30 - 21.00 Insläpp från 18.20.
  • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 50% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg och då betalas 50% av kursavgiften tillbaka. På de flesta kurser måste du delta första kvällen för att inte ha förverkat din plats.
  • Denna aktivitet leds av: Monica Johansson
Artikelbild: Makramé "Gör ett armband eller halsband". Tisd. 6/11-18
Artikelnamn: Kurs 2 i Makramé:
Artnr: TIKUMA2
400,00 kr /st