Hem » Sharespine » Z slut:-) » Magic All Around Bracelet - Magi runt omkring armband
Magic All Around Bracelet - Magi runt omkring armband Magic All Around Bracelet - Magi runt omkring armband

Dokument (0)

Magic All Around Bracelet - Magi runt omkring armband

Vi är omgivna av så mycket skönhet, kraft och kunnande över allt och hela tiden. Allt som krävs av oss är att vi uppmärksammar det, ser det och uppskattar det.

Detta magiska armband tillverkat av återvunnet silver 925 har olika berlocker för lycksalighet runt om, silverfjädrar, Akvamarin och Ametistpärlor ... Kärlek, magi och leenden runt och runt och runt .... överallt. 

"I uppskattningens vibration kommer allt till dig. Du behöver inte göra allt som ska hända. Från var du är, där du lever, förstärk de saker du uppskattar så att det är den dominerande vibrationen du ger ifrån dig i ditt liv. Det som har en liknande vibration kommer att komma till dig. Luta dig sedan dig tillbaka och känn: “You ain’t seen nothing yet!!!”- Esther Hicks 

Kom ihåg dessa ord av Esther Hicks när du bär ditt magiska All Around armband, med tanke på att fokusera på magi och skönhet i ditt liv. 

 

Ädelstenarna i detta armband har blivit välsignad i en särskild balinesiska böneceremoni för att ge dig kärlek, frid och överflöd.

När du köper "Magic All Around" armbandet hjälper gatubarn i Bali att gå till skolan.  Material: 925 Återvunnet Sterling Silver, Akvamarin, Ametist | Finns i storlek M / L (18,5 - 21.5cm)

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken i Gamla Stan
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 1590,00 kr