Hem » Armband » Magi Intentionsarmband, silverpläterat armband
Magi Intentionsarmband, silverpläterat armband Magi Intentionsarmband, silverpläterat armband

Magi Intentionsarmband, silverpläterat armband

Intentionarmband Magi med obsidian, turmalin, rökkvarts och granat

Magi är att medvetet samskapa med universums krafter. Det kräver din närvaro, ditt lyssnande, din intelligens och din intution. Du har energi, förmågor och superkrafter dolt inom dig som du inte ens anar. Meditation, medveten närvaro och personlig utveckling hjälper dig att grunda dig, ha kontakt med din magi och dansa med livet.

Obsidian för att släppa rädslan för din inre kraft. Rökkvarts för avslappning och bejakande av jordens energi. Svart turmalin för healing av det som kommer upp och röd granat för att aldrig ge upp sökandet efter mer.

Affirmation: Jag har roligt, bevittnar och leker med universums magiska kraft

” Let the Fairies of the Universe figure out the details. Let them surprise and delight you.”

— Abraham-Hicks

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Magi intentionsarmband Silver
Artnr: ARINKR36
460,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion