Hem » Berlocker » Energy Muse berlocker » Lycka Energy Muse berlock
Lycka Energy Muse berlock Lycka Energy Muse berlock

Dokument (0)

Lycka Energy Muse berlock

Lycka | Välstånd | Nya möjligheter

Tillverkad av  Svart turmalinkvarts och Heishi snäckskal, kommer vår Good Luck Charm ge dig lycka, rikedom och nya möjligheter.Denna nyckelring kommer att visa sig vara din lucky charm och är en perfekt gåvan till dina vänner och familj!


Energi Muse Good Luck Charm ( lyckoberlock) har utformats med Svart turmalinkvarts och Heishi snäckskal och bergkristall för att ge dig lycka, rikedom och nya möjligheter. Denna kinesiska good luck berlock kommer att visa sig vara en mycket kraftfull amulett - det är den perfekta gåvan! 

Svart turmalinkvartsär en sten för stor lycka, energi och rikedom. Den kombinerar de helande kristaller energier av två kraftfulla ädelstenar:Bergkristall och Svart Turmalin. När du använder den svarta turmalinen hjälper den dig att låsa upp energi blockeringar och skapa övergripande balans i kroppen. Den hjälper också till att jorda dig, ansluter dig till energin i jorden och avleder alla negativa energier. 

Heishi Shells , en symbol för en ny början, ta med nya möjligheter och hålla alla möjligheter öppna. De bidrar till att ingjuta ditt liv med stor lycka och möjligheter.

Gör en önskan och låt din charm guida dig!

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Lycka Energy Muse berlock
Artikelnamn: Lycka Energy Muse berlock
Artnr: BEEM3
295,00 kr /st