Hem » Halsband & malor » Energy Muse Halsband » Luck, halsband med donut, 2 olika längder
Luck, halsband med donut, 2 olika längder Luck, halsband med donut, 2 olika längder

Dokument (0)

Luck, halsband med donut, 2 olika längder

Attrahera tur • Välgång • Möjligheter

Glöm dina lycoamuletter, detta turhalsband är allt du behöver för att försäkra dig om att oddsen alltid är på din sida! Om det verkar som att den enda turen som du har är otur, då är det dags att skifta energifokus! Genom att förvänta sig negativitet, så bjuder du in den.
Däröfr använder detta turhalsband sig av energierna av svart turmalinkvarts, Heishi-snäckor och pyrit för att skapa positivitet, så att du istället kan välkomna positiv energi i ditt liv. 

Genom att ta bort de energiblockeringar som finns i kroppen, så kan den klarhet som den svarta turmalinkristallen förstärka din beslutsförmåga. Detta förhöjer dina chanser att ett beslut landar rätt, och tillåter dig att ta risker med mer självförtroende. Självförstörande beteende som kan ha bidragit till din otur förr, kommer att ta sig upp till ytan i kontakt med den svarta turmalinkristallen. Denna kristall belyser inte bara de beteenden som du kan behöva förändra, utan grundar dig och din beslutsamhet i det som behöver ändras. 

Heisi-skal är en symbol för nystart, och sägs öppna dörrar för nya möjligheter i ditt liv. Genom att hålla din spiritualitet öppen för alla möjligheter, så tros de hjälpa dig att se saker med en ljus och positiv inställning. 

Pyritehänget i mitten av detta halsband förstärker energin av överflöd i ditt liv, medan den slår bort oönskade energier som kan komma i din väg. När du har pyrit i ditt energifält så känner du dig tursam, ymnig och redo för att öppna nya dörrar. Genom att få denna energikick så kan du koncentrera dig på att rikta din motivation mot dina mål. Stärk din kreativa intuition, och addera lite självförtroende! 

Med detta halsband runt halsen, så hoppas vi att du alltid har turen på din sida! 

Detta halsband är gjort av svart turmalinkristall, Heishi-snäckor, och pyrit. 

Finns i 2 st längder: 
46 cm eller 55 cm 

Artikelbild: Luck, halsband med donut, 2 olika längder
Artikelnamn: Luck, turhalsband man med donut
Artnr: HAEM7D
980,00 kr /st
Artikelbild: Luck, halsband med donut, 2 olika längder
Artikelnamn: Luck, turhalsband med donut
Artnr: HAEM6D
1070,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 470,00 kr
  • Andra varor från samma varugrupp

  • 470,00 kr