Hem » Armband » Armband utvalt » Luck Bracelet med donut
Luck Bracelet med donut Luck Bracelet med donut

Dokument (0)

Luck Bracelet med donut

Attraherar Tur, Välgång och Nya möjligheter

Detta tursamma armband är allt du behöver för att försäkra dig om att oddsen alltid är till din fördel! Om det verkar som att den enda turen du har är otur, byt fokuspunkt på din energi. Genom att förvänta sig negativitet, så bjuder du in den. Det är därför som detta tursamma armband använder energierna av svart turmalinkvarts, heishi-skal och pyrit för att skapa positivitet i ditt sinne, så att du kan välkomna det in i ditt liv. 

Genom att ta bort de energiblockeringar som finns i kroppen, så erbjuder den svarta turmalinkvartsen en möjlighet till att förstärka dina beslutsfattande förmågor. Detta förstärker dina chanser för att dessa beslut gör verkan, och tillåter dig att få ökat förtroende till ditt eget risktagande. 
Självskadande beteende som har etsat sig fast i ditt förflutna, kommer att komma upp till ytan när du glr dig bekant med den svarta turmalinkvartsen. Denna kvarts belyser inte bara de beteenden som du behöver förändra, utan grundar dig också i den beslutsamhet som behövs för att våga göra dessa förändringar. 

Heisi-skal är en symbol för nystart, och öppnar dörren för nya möjligheter i ditt liv. Genom att vara spirituellt öppen för alla möjligheter, så inbringar de ett ljust och positivt synsätt. 

Pyritens hänge, i mitten av detta armband förstärker energierna av överflöd i ditt liv, samtidigt som den avleder all oönskad energi som försöker slå rot i dig. När du har en pyrit i ditt energifält, känner du dig härligt överflödig, tursam och driven till att uppsöka nya möjligheter. Genom en koalition av energi, så kan du koncentrera dig på att omleda din motivation mot dina mål. Förstärk din kreativa intuition och addera en dos självförtroende när du behöver det som mest. Med denna kristallkombination på din arm, så kommer du alltid ha turen på din sida. 

Affirmation: Jag har överflöd av tur. Möjligheterna är oändliga för mig. 

Längd på armbandet: 19,5 cm

Artikelbild: Luck Bracelet med donut
Artikelnamn: Luck Bracelet Pyrit 19,5 cm
Artnr: AREM7D
560,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 470,00 kr
  • Andra varor från samma varugrupp