Hem » Kurser & evenemang » Kurs: Gör Livets träd med stenar i regnbågens färger. 9/4 -19. Kl 18:30- 21:00
Kurs: Gör Livets träd med stenar i regnbågens färger. 9/4 -19. Kl 18:30- 21:00 Kurs: Gör Livets träd med stenar i regnbågens färger. 9/4 -19. Kl 18:30- 21:00
  • Livets träd chakra 1
  • Livets träd chakra 2

Dokument (0)

Kurs: Gör Livets träd med stenar i regnbågens färger. 9/4 -19. Kl 18:30- 21:00

Lär dig göra ditt eget Livets Träd med stenar i regnbågens färger!

Datum: Tisdag 9/4 - 19. Kl 18:30- 21:00

Livets träd symboliserar evigt liv, vishet, fruktbarhet, styrka, kärlek och skönhet. Träd är vackra och starka symboler i många religioner och livsfilosofier. De representerar naturen runt hela vår planet, vår Moder Jord, som vi behöver bevara och ta hand om. Att värna om naturen och djuren är att värna om vårt liv.

Att bära Livets träd är en symbol för livet och hur vi alla hänger ihop. Precis som trädets rötter och blad relaterar till allt liv på jorden, är vi en del av det livet.
Chakra är sanskrit och betyder hjul. Vi har 7 stora energipunkter, chakran, i kroppen. De olika chakrana representerar platser i kroppen där fysisk och psykisk energi möts, eller där essensen, energin bakom allting, får ett mänskligt, personligt uttryck. Du kan se livets energi, kundalinienergin, som något som finns i oss, omger oss och som lyser och lever genom oss. Varje chakra representeras av sin speciella färg; rött, orange, gult, grönt, ljusblått, mörkblått samt lila. Är dessa chakran i balans är vi också mer i balans.

Det är lite pilligt, men tillfredsställande, att se sitt eget träd växa fram. Vi använder färdiga cirklar och bygger upp trädets rötter, stam och grenar med metalltråd och chipspärlor av olika ädelstenar som representerar de olika chakrapunkterna. Cirkeln är ca sju cm i diameter. Material ingår!
Vi börjar med en liten kort meditation för att varva ner och landa här och nu.

På den här kursen har du 10% rabatt på det som du väljer för sessionen.
Erbjudandet gäller enbart vid kurstillfället och kan inte användas vid senare tillfälle!

  • Information: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokningsbekräftelse. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid: 18.30 - 21.00 Insläpp från 18.20.
  • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 50% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg och då betalas 50% av kursavgiften tillbaka. På de flesta kurser måste du delta första kvällen för att inte ha förverkat din plats.
  • Denna aktivitet leds av: Marika Öman
Artikelbild: Kurs: Gör Livets träd med stenar i regnbågens färger. 9/4 -19. Kl 18:30- 21:00
Artikelnamn: Kurs Livets träd med chakrafärger
Artnr: TIKULTCH
450,00 kr /st