Hem » Kurser & evenemang » Kurs i Kristallnät för dina visioner för 2018 måndagen den 10/1-19
Kurs i Kristallnät för dina visioner för 2018 måndagen den 10/1-19 Kurs i Kristallnät för dina visioner för 2018 måndagen den 10/1-19

Dokument (0)

Kurs i Kristallnät för dina visioner för 2018 måndagen den 10/1-19

Kurs i Kristallnät

Planera och boka denna kurs nu!

Kristallnätet kan användas för att skapa energi i ditt liv för dina intentioner och önskningar. I kristallnätet använder man sig av helig geometri och att man förenar energin av olika healingstenar samt kraften i närvaron till sina egna intentioner.
Du lär dig att placera ut stenar som bär energin av dina önskningar för 2018 i kristallnätet och sedan arbetar vi med de olika energierna i nätet, binder samman dem och ger närvaro till våra intentioner.

Att arbeta med sina intentioner och målsättningar är det bästa sättet att förändra sitt liv, öka sitt självförtroende, sina relationer eller vad det är du önskar dig. Om du vill att healing och positiv energi ska fylla det nya året - kom och gör ditt Kristallnät tillsammans med oss. 

I kursen ingår ett kristallnät att lägga stenarna på, hjälp att ta fram sina intentioner och undervisning hur du aktiverar och underhåller ditt kristallnät. 

På den här kursen har du 10% rabatt på de stenar och mineraler som du väljer för sessionen.
Erbjudandet gäller enbart vid kurstillfället och kan inte användas vid senare tillfälle!

 

  • Information: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokningsbekräftelse. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid: 18.30 - 21.00 Insläpp från 18.20.
  • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 50% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg och då betalas 50% av kursavgiften tillbaka. På de flesta kurser måste du delta första kvällen för att inte ha förverkat din plats.
  • Denna aktivitet leds av: Vanya Mårtens
Artikelbild: Kurs i Kristallnät för dina visioner för 2018 måndagen den 10/1-19
Artikelnamn: Kurs i Kristallnät med dina visioner för 2018
Artnr: TIKUKN
350,00 kr /st