Hem » Kurser & evenemang » Gör din egen kraftmala! Fyra kvällar på Kristallrummet Slussen
Gör din egen kraftmala! Fyra kvällar på Kristallrummet Slussen Gör din egen kraftmala! Fyra kvällar på Kristallrummet Slussen
 • knyta halsband på pärlsilke
 •  
 •  
 •  

Dokument (1)

Gör din egen kraftmala! Fyra kvällar på Kristallrummet Slussen

Smyckeskurs hur du gör ditt eget mala-halsband

Max 6 deltagare! 12, 19och 26/10 samt 2/11 2020

Kan du inte dessa datum? Maila oss ditt intresse så tar vi fram kursdatum som passar dig! Vi tar också emot mindre vängrupper eller undervisar individuellt.

Vi kombinerar smyckestillverkning med meditation och självinsikt!

Du blir guidad att hitta dina egna healingstenar för att göra en mala, prayerbead eller radband med de stenar som du intuitivt valt ut som stöd för dig på din väg. Du får tid att fundera på designen och olika kombinationer, tekniker osv för att just ditt smycke ska passa dig. Allt eftersom du ser ditt smycke växa fram applicerar vi de tekniker och kunskaper du lärt dig för att det ska bli ett hållbart och fungerande smycke.

Fyra fina kvällar för att hitta helande vibrationer för dig och designa och skapa din egen mala, ditt radband eller dina prayerbeads. Första kvällen ägnar vi åt att hitta dina healingstenar. Varför du valt just dem och vi tar fram en affirmation tillsammans med dig som ger dig kraft att fortsätta på din väg. Den andra kvällen jobbar vi med att du ska designa och börja knyta ditt halsband så att det kommer att bli hållbart och så att du kommer att älska att använda det. Den tredje kvällen lär du dig knyta och göra avslut på ditt smycke så att det fungerar och håller över tid. Den fjärde kvällen avslutar vi halsbandet eller malan, renar den och gör en ceremoni tillsammans för att inviga och aktivera kraften i den.

Kursen kräver inga förkunskaper. 
Vänligen observera att en kostnad tillkommer för material! Du får 20% rabatt på dina inköp under kursen. 

Kursen äger rum på Kristallrummet på Hökens gata 6, Tunnelbana Slussen i Stockholm och börjar 18.30, dörrarna öppnas ca 18.20. 

Du kan kombinera denna kurs med kristalläsarkursen för att lära dig hålla denna kurs själv och leda andra i at tillverka sin kraftmala. 

 

 

 

 • Information: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokningsbekräftelse. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid: 18.30 - 21.00 Insläpp från 18.20.
 • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 50% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg och då betalas 50% av kursavgiften tillbaka. På de flesta kurser måste du delta första kvällen för att inte ha förverkat din plats.
 • Denna aktivitet leds av: Vanya Mårtens & Monica Johansson
Artikelbild: Gör din egen kraftmala! Fyra kvällar på Kristallrummet Slussen
Artikelnamn: Mala kurs fyra kvällar
Artnr: TISMUKU3
2000,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Varor från samma varugrupp

 • Boka här och nu!
  3900,00 kr
 • Boka här och nu!
  3900,00 kr
 • Boka här och nu!
  3900,00 kr
 • Boka här och nu!
  3900,00 kr