Hem » Kurser & evenemang » Gör din egen mala! Fyra kväll vt 2019
Gör din egen mala! Fyra kväll vt 2019 Gör din egen mala! Fyra kväll vt 2019
  • knyta halsband på pärlsilke
  •  
  •  
  •  

Dokument (1)

Gör din egen mala! Fyra kväll vt 2019

Vi kombinerar smyckestillverkning med meditation och självinsikt!

Nya datum kommer snart, maila kurser&kristallrummet.se om du har frågor!

Du blir guidad att hitta dina egna healingstenar för att göra en mala, prayerbead eller radband med de stenar som du intuitivt valt ut som stöd för dig på din väg. Du får tid att fundera på designen och olika kombinationer, tekniker osv för att just ditt smycke ska passa dig. Allt eftersom du ser ditt smycke växa fram applicerar vi de tekniker och kunskaper du lärt dig för att det ska bli ett hållbart och fungerande smycke.

Fyra sköna kvällar för att hitta helande vibrationer för dig och designa och skapa din egen mala, ditt radband eller dina prayerbeads. Första kvällen ägnar vi åt att hitta dina healingstenar. Varför du valt just dem och vi tar fram en affirmation tillsammans med dig som ger dig kraft att fortsätta på din väg. Den andra kvällen jobbar vi med att du ska designa och börja knyta ditt halsband så att det kommer att bli hållbart och så att du kommer att älska att använda det. Den tredje kvällen lär du dig knyta och göra avslut på ditt smycke så att det fungerar och håller över tid. Den fjärde kvällen avslutar vi halsbandet eller malan, renar den och gör en ceremoni tillsammans för att inviga och aktivera kraften i den.

I kursen ingår en Kristalläsning av Vanya Mårtens, en av Kristallrummets grundare.

Kursen kräver inga förkunskaper. 
Vänligen observera att en kostnad tillkommer för material!

 Kursen äger rum på Kristallrummet på Hökens gata 6, Tunnelbana Slussen i Stockholm och börjar 18.30, dörrarna öppnas ca 18.20. 

På den här kurser har du 10% rabatt på hela sortimentet för smyckestillverkning.
Erbjudandet gäller enbart vid kurstillfället och kan inte användas vid senare tillfälle!

 

 

  • Information: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokningsbekräftelse. Plats: Kristallrummet, Hökens gata 6 Tid: 18.30 - 21.00 Insläpp från 18.20.
  • Tänk på: Bokad kurs avbokas senast 14 dagar innan och 50% av beloppet återbetalas till ett av kunden angivet konto. Vid senare avbokning krävs sjukintyg och då betalas 50% av kursavgiften tillbaka. På de flesta kurser måste du delta första kvällen för att inte ha förverkat din plats.
  • Denna aktivitet leds av: Vanya Mårtens & Monica Johansson
Artikelbild: Gör din egen mala! Fyra kväll vt 2019
Artikelnamn: Mala kurs ht 2018
Artnr: TISMUKU3
1600,00 kr /st