Hem » Kurser & evenemang » Gör din egen mala!
Gör din egen mala! Gör din egen mala!
  • knyta halsband på pärlsilke
  •  

Dokument (1)

Gör din egen mala!

Vi kombinerar smyckestillverkning med meditation och självinsikt!

Tre sköna kvällar under hösten för att hitta helande vibrationer för dig, designa och skapa din egen mala, ditt radband eller dina prayerbeads. Första kvällen ägnar vi åt att hitta dina healingstenar och varför du valt just dem. Den andra kvällen jobbar vi med att designa och börja knyta ditt halsband så att du kommer att älska att använda det. Den tredje kvällen lär du dig knyta och göra avslut på ditt smycke så att det håller och ser snyggt ut.

Du blir guidad att hitta dina egna healingstenar för att göra en mala, prayerbead eller radband med de stenar som du intuitivt valt ut som stöd för dig på din väg. Du får tid att fundera på designen och olika kombinationer, tekniker osv för att just ditt smycke ska passa dig. Allt eftersom du ser ditt smycke växa fram applicerar vi de tekniker och kunskaper du lärt dig för att det ska bli ett hållbart och fungerande smycke. 

Kursen kräver inga förkunskaper. Tråd att träna med ingår!

 

Kurskvällarna 19/1, 26/1 och 2/2 2017 är fulla.

Nya datum är 19/4, 26/4 och 3/4. Om du har en vän som ska gå i januari /februari eller andra speciella skäl att vilja gå kursen i januari kan det förmodligen ordnas. 

  • OBS!: Betala och boka din kurs i webbutiken. Din orderbekräftelse gäller som bokning
  • Tänk på: Vi öppnar dörrarna kl 18.20 då vi behöver förbereda lokalen inför kvällens kurs.
  • Information: Använd fraktsättet "Hämta i butik" så slipper du betala frakt.
Artikelnamn: Mala kurs
Artnr: TISMUKU3
900,00 kr /st